Even voorstellen

Merle Schultink
HipHop – Kinderlessen – Modern

Hoi, ik ben Merle Schultink ,ik ben 25 jaar en heb jaren gedanst bij Jacqueline. In 2017 ben ik begonnen met het geven van hip-hop lessen bij Dansschool Jacqueline Hutten. Dit vond ik zo ontzettend leuk dat ik mijn dagen weer wilde vullen met dansen. Jacqueline heeft me alles geleerd, verschillende stijlen zoals: modern-jazz, streetdance, hip-hop en modernfusion. Deze invloeden en technieken zullen veel gebruikt worden tijdens de lessen. Ook heb ik klassieke ballet ervaring, maar dat past niet zo bij me. Wel ga ik enkele technieken hiervan toepassen tijdens de lessen omdat het wel erg goed en leuk is om te leren. Net als bij Jacqueline Hutten gaat het er bij mij om dat je jezelf kan zijn, dat je plezier hebt tijdens de danslessen. Er word op een gezellige, motiverende en uitdagende manier gewerkt aan een goede basishouding, de motoriek, lenigheid , conditie en sterkere spieren. 

Dit jaar word een experimenteel jaar voor mij maar ook voor de leerlingen. Ik vind het ontzettend belangrijk om jezelf te kunnen uiten in dans, dus dat wil ik stimuleren. Samen met de leerlingen ga ik choreografie bedenken op verschillende stijlen muziek, kijken wat energie en passie losmaakt en daar op doorwerken. Ik sta open voor alle vragen en opmerkingen, we gaan er samen een leerzaam jaar van maken en er weer een super voorstelling van maken in 2019.

 

 

 

Eva Ackermans
Modern Jazz Gevorderd

Hallo, mijn naam is Eva Ackermans en heb al sinds groep 8 van de basisschool les van Jacqueline. Van de kindergroep naar de tienergroep en zo naar de volwassenengroep. Dansen hoort bij mij! Tijdens het dansen vind ik het fijn om mijn gedachten aan alledaagse dingen los te laten. Ik laat me leiden door de muziek en improviseer gaandeweg. 

Ik wil mensen graag laten nadenken over de muziek en hun lichaam. Improvisatie is daar een goed middel voor. Met mijn enthousiasme wil ik anderen graag aansteken om samen een creatieve dans neer te zetten. Op dinsdag van 19.45-21.15.

Rachel van Ooteghem              Body-Fit

Deze les is speciaal bedoeld voor degenen die wel lekker op muziek willen werken maar geen zin hebben om met de voorstelling mee te doen. De les begint met een warming-up in de vorm van Zumba. Daarna volgt een serie spieroefeningen voor billen, buik en bovenbenen. Ook de rug wordt niet vergeten. De lessen worden gegeven door Rachel van Ooteghem, op donderdag van 19.15 -20.15 uur.